Община Сливен

Проведе се заседание на Общинската комисия по безопасност на движението по пътищата в общината

------------------------------------
04.07.2019 / 13:27

Заседание на Общинската комисията по безопасност на движението и транспорт по пътищата се проведе в Община Сливен.

В него участваха председателят на комисията заместник-кметът Румен Иванов и нейни членове, сред които бяха директори и представители на различни институции в града и експерти от Общината.

Точките от дневния ред на срещата бяха свързани с необходимостта от въвеждането на нова организация на движението в някои части на града и превенция срещу възникване на пътнотранспортни произшествия.

Поради нарастващия им брой в различни градски участъци бе взето решение да се засили контролът и те да бъдат обезопасени. Сред необходимите мерки са поставяне на повдигнати пешеходни пътеки или други средства за ограничаване на скоростта с цел осигуряване на безопасността на пешеходците, поставянето на допълнителни пътни знаци и маркировка. Беше договорено пътна полиция да засили контрола и членовете на комисията призоваха гражданите да спазват правилата за движение по пътищата. Ръководството на общината е отворено за диалог и предложения, свързани с пътната безопасност.

Общинската комисия по безопасност на движението и транспорт по пътищата в община Сливен е сформирана със заповед на кмета Стефан Радев.

Още снимки от новината

------------------------------------
------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев