Община Сливен

ПК "Детелина" в с. Асеновец отбеляза своя 20-годишен юбилей

.........................................................
27.06.2019 / 18:10

Днес, 27.06.2019 г., своя 20-годишен юбилей отпразнува Пенсионерски клуб „Детелина“, с. Асеновец. В слънчевия летен ден, председателят на Клуба Динка Неделчева посрещна всички гости, по стара българска традиция, с питка и сол. Сред тях бяха: зам.-кметовете на Община Нова Загора Нина Генчева и Ивайло Енев, секретарят на Общината Мария Стефанова и кметът на с. Асеновец Димитрина Стефанова. Малкото тържество, по повод юбилея, бе уважено и от представители на Пенсионерските клубове от: с. Млекарево, с. Пет могили, с. Събрано, гр. Шивачево и гр. Сливен.

Пръв да поздрави всички гости, и най-вече празнуващите, имаше удоволствието г-н Ивайло Енев. Той пожела от свое име на хората от третата възраст да бъдат преди всичко здрави. „Благодаря Ви, че съединихте жизнения опит на възрастта с енергията на младостта, скъпи приятели! Продължавайте все така с усмивки и настроение да посрещате всички събития в живота си“, допълни г-н Енев. Той прочете и поздравителен адрес от името на кмета на община Нова Загора Николай Грозев, в който се казва: „Приемете моето уважение към богатия Ви житейски опит и мъдрост. Вашето активно участие в живота на Пенсионерски клуб „Детелина“ е пример за всички нас, за това как може всеки да бъде полезен на обществото.“

Своите поздрави поднесе Фолклорната група при Пенсионерския клуб с ръководител Марко Стаменов, след което тържеството продължи с много наздравици, усмивки и веселие.

Още снимки от новината

.........................................................
.........................................................

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев