Община Сливен

4 рок групи край потопената църква на яз. "Жребчево" на Джулай морнинг

------------------------------------
27.06.2019 / 14:53

Началото е точно в 21:00 часа, като входът е безплатен за всички, които искат да послушат хубава рок музика и да посрещнат изгрева

Стотици ще посрещнат изгрева на Джулай морнинг с едни от най-добрите рок групи в страната. Бандите ще забиват край язовир Жребчево в пространството около потопената църква „Свети Иван Рилски”.

За музиката и хубавото настроение ще се погрижат едни от най-разпознаваемите групи в рок средите, а именно: „Епизод”, „Обратен ефект”, „Конкурент” и не на последно място „Атлас”. Първи ще излязат на откритата сцена „Обратен ефект”, като тяхната поява ще бъде около 21:30 до 22:00, след тях се очаква да излязат „Конкурент” и „Атлас” последвани от „Епизод”.

Интересен факт за църквата е, че при обилни валежи, нивото на язовира се вдига и тя остава под водата, единственият начин да се стигне до нея е с лодка. Останките на църквата са на повърхността от близо 6 години. За втора поредна година Джулай морнинг се провежда на святото място в местността Запалня, което дава възможност на жителите да посрещнат началото на новия месец с хубава музика и забавления.

Началото е точно в 21:00 часа, като входът е безплатен за всички, които искат да послушат хубава рок музика и да посрещнат изгрева.

 

Източник: https://www.flagman.bg/article/190448

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев