Община Сливен

Днес в Нова Загора се проведе "Фестивал на въображението"

------------------------------------
10.05.2019 / 15:54

Днес /10 май/ Спортна зала „Младост“ посрещна много артистични натури, които си дадоха среща от 11:00 ч., за да разгърнат въображението си и да сътворят нещо необикновено, магическо, неповторимо – „Фестивал на въображението“.

„Вълшебният ключ“, който в този дъждовен ден ни помогна да отворим съзнанието си до краен предел и да сложим цвят в еднообразния дневен ред се провежда по инициатива на Общински ученически парламент, с подкрепата на МКБППМН - Нова Загора, за четвърта поредна година.

Събитието е посветено на индивидуалността и различните начини за създаване на изкуство и щастие и има за цел да провокира децата да потърсят своя талант сред предложените разнообразни дейности: „Рисуване на лица“, „Маникюр”, „Грим и прическа“, „Свирене на китара“, „Електроника“ и др. Атрактивните щандове, разположени във фоайето на Спортна зала „Младост”, бяха посетени от много деца и граждани, дошли, за да подарят на талантливите новозагорчета част от времето си и да бъдат заредени от тяхната креативност.

Сред тях бяха кметът на община Нова Загора Николай Грозев и заместник-кметовете Светла Стоянова и Нина Генчева. Те пожелаха успех на участниците, като насърчиха организаторите да продължават с интересните си и разнообразни инициативи.

Още снимки от новината

------------------------------------
------------------------------------
------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев