Община Сливен

Нина Генчева е новият заместник-кмет на община Нова Загора

------------------------------------
07.05.2019 / 11:17

Нина Генчева е новият заместник-кмет в Община Нова Загора. Тя бе официално представена от кмета Николай Грозев. Назначаването на Нина Генчева идва след оттеглянето на предшественика й Маргарит Тодоров. Ресорът на г-жа Генчева е „Европейски програми, регионално развитие и взаимодействие с кметства и кметски наместничества”.

Нина Генчева е завършила СУ „Христо Ботев” и ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”, специалност „Финанси”. Работи в Община Нова Загора от 14 години, като от 2009 г. е началник-отдел „Европейски фондове и програми”.

„Приемам новата позиция като голямо предизвикателство и отговорност, като се има предвид, че наследявам поста на един ерудиран човек като г-н Маргарит Тодоров, доказал професионализма си. Надявам се да оправдая гласуваното доверие“ - сподели г-жа Генчева.

„Даваме път на още един всеотдаен и образован млад човек. Сигурен съм, че Нина Генчева ще работи за жителите на община Нова Загора и ще докаже, че решението за назначаването й е правилно.“ - заяви от своя страна кметът на община Нова Загора Николай Грозев.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев