Община Сливен

Деца от Вокално студио „Усмивка“, с престижни награди от ХV национален конкурс за млади изпълнители

----
10.04.2019 / 11:51

Талантливи певци от Вокално студио „Усмивка“, с ръководител Мария Желева, се завърнаха с престижни награди. ХV национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен ,,Звездици за Лора“ се проведе в Свищов на 5, 6 и 7 април.

Още по време на церемонията на откриването бе връчено специално отличие, награда за най-добър поп, рок и джаз конкурс от екипа на групата „Конкурсите за млади изпълнители“. Плакета получи Илиян Николов, бащата на Лора и създател на този празник на музиката.

Правят впечатление отличната организация и спокойната атмосфера, която дава възможност на участниците на разгърнат потенциала си.

Участие взеха над 130 деца и младежи от цялата страна. Конкурсът е разделен в 5 възрастови групи до 19 години. Компетентното жури беше в състав: Маргарита Хранова – председател, Етиен Леви, Мая Райкова, Росен Маринов, Кристина Иванова и Траян Костов.

Заслужени овации и висок резултат получиха:

- Специална награда от Реклами Братов – Габриела Михалева, 1-ва възрастова група.

- Първо място – Добромира Стоянова, 2-ра възрастова група.

- Първо място - Самуил-Петко Махнев, 3-та възрастова група.

- Йоанна Стефанова, 4-та възрастова група – награда от „Арт център“ Кърнолски.

Бъдещите малки артисти бяха лично поздравени, от уважаемото жури за избора на репертоар и професионално отношение. Заредени и заслужено горди се подготвят за следващо участие, като домакини на предстоящия конкурс за индивидуални изпълнители „Цветен Камертон“ 20-21 април, Сливен.

Честито и много бъдещи успехи!

Още снимки от новината

----

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев