Община Сливен

Скандално: Лечков отново раздава присъди, но среща сериозен отпор

.........................................................
29.03.2019 / 11:05

За пореден път Лечков бълва негативи относно националите ни и Петър Хубчев.

„Като не могат – довиждане, ще дойдат други, които могат“ – изрече той по адрес на футболистите.

Последва незабавна реакция отстрана на шефа на БФС Боби Михайлов. В официална декларация той защити Хубчев и играчите, и добави следното:

„Българският национален отбор върви по правилен, макар и труден за извървяване път, и призовавам всички представители на медиите, всички привърженици и спортната общественост като цяло, да му бъде осигурено нужното спокойствие и да му бъде гласувано необходимото доверие, за да продължи да се развива в положителна посока.“

Самият Хубчев заяви: „Няма да позволя даже на Лечков да напада футболистите. Не е прав Лечков за футболистите, че не са се раздали. Напротив, раздадоха се. Говоря за себераздаване и хъс. Нека не звучи като оправдание, но ние не разчитахме на цели петима футболисти в двата мача – Пламен Илиев пропусна и първия, и втория, Антон Недялков не игра с Черна гора, Чочев изигра най-силния си мач, но се контузи много тежко и отпадна за Прищина, Десподов и Ради Василев също бяха извън сметките ни за двата мача.

Не може да си представите лекарския щаб колко работа свърши. Хората работеха много часове, за да възстановят някои от футболистите. Това не искахме да го споделяме, но цялата тази шумотевица, която се вдигна, ме принуждава да го кажа пред вас”, заяви Хубчев.

В защита на треньора и националите ни се обяви и големият български футболист Красимир Балъков.

Да раздава присъди е една от маниите на бившия кмет, който наскоро опраска и общинското ръководство. След неговото кметуване общината била в разпад, а по негово време процъфтявала.

Йордан Лечков е един от огромните и греховни компромиси, които прави общината. Провалилият се „император“ дължи огромна сума за местни данъци и такси. И нали е бивш кмет и футболна звезда, засега му се разминава. Но докога ли?

 

„Седмица“

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев