Община Сливен

Състоя се традиционният прием на кмета на община Нова Загора за работещите в сферата на социалните услуги

...
25.03.2019 / 16:11

Кметът на община Нова Загора Николай Грозев отново засвидетелства своето уважение към работещите в сферата на социалните услуги. За да изрази своята признателност, градоначалникът за поредна година даде прием в тяхна чест, който се състоя на 22 март в Клуба на културните дейци. Г-н Грозев използва приятния повод, за да благодари за всеотдайния труд на всички служители на Домашен социален патронаж; Дом за стари хора „Света Петка“, с. Баня; Комплекс за социални услуги за деца и семейства, с. Асеновец; Защитено жилище и Център за обществена подкрепа, които ежедневно, с много търпение, всеотдайност и последователност, оказват помощ на най-уязвимата част от нашето общество. Той им пожела здраве, щастие, сили и бодър дух, за да продължават да изпълняват своята благородна мисия и да допринасят за един по-справедлив и по-човечен свят. За своя принос за успешната реализация на социалните услуги на територията на община Нова Загора, с Почетен плакет бе отличена Цветанка Радева - старши експерт в отдел „Образование, младежки дейности, спорт, здравеопазване и социална политика".

След официалната церемония вечерта продължи със специални поздрави за всички присъстващи, отправени от възпитаници на ОШИ „Илия Аврамов“, хубава музика, танци и усмивки – като на един истински празник.

Приемът за заетите в сферата на социалните услуги бе кулминацията на поредицата от събития, които се проведоха по повод Световния ден на социалната работа под наслов „Насърчаване на значението на взаимоотношенията с хората“. В периода 18-22 март бе организирана Седмица на отворените врати, в която жителите на община Нова Загора имаха възможност да посетят социалните услуги и да се запознаят със специалистите, материалната база и извършваните дейности в тях.

Още снимки от новината

...
...

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев