Община Сливен

Изчезналата Дарина от Сливен с мистериозен пост във Фейсбук.Не желае да се връща вкъщи. Отива в Център от семеен тип

бгйк
21.03.2019 / 19:29

Обявената за издирване Дарина Николова се появи – „виртуално”. Тя твърди, че е щастлива и че не отвлечена. Нейн пост се появи във фейсбук-групата Born in Sliven.

Ето какво написа момичето, без редакторска намеса:

„Здравейте , хора . Не съм отвлечена, както говорят повечето . Не съм на околовръстното, както коментират, не съм и в Белгия или Холандия. Не си мислете , че не ви чета коментарите. И не съм ,, ъндърграунд ,, или ,,самурай ,, изумена съм от простотията на някой хора. Не гледат изчезнало момиче, а татусите му. Слава богу не всички са такива. Сега съм сигурна , че някой ще почнат цитирам ,, напиши го грамотно ма,, или от този сорт, не гледайте къде има пунктуационни или правописни грешки , замислете се от написаното! Аз съм на място на което се чувствам щастлива! Не знаете какво е да ви тормозят вкъщи без причина ежедневно. Да ви заключват. Да не ви дават да излезете от вкъщи. И там където се оплачите и там да ви набият. Нямам желание да се прибера вкъщи. Това е единственото място, където не искам да ходя. И поне да бяха ми сложили снимка на ,която ми се вижда лицето. И най- важното да ви кажа не съм на 15 щото след 3/4 месеца правя 16. Водя се на 16!!!”

 

На 19 март по молба на родителите, 15-годишната Дарина Николова бе обявена за издирване от МВР-Сливен. Момичето за последно е видяно на 2 март и от тогава е в неизвестност.

 

Изчезналата 15-годишна Дарина Николова се предаде в Районното управление на полицията в Сливен. Тя помолила да бъде настанена в Център от семеен тип, а не върната при баща си, пише 24 часа.

 

Малко преди да се предаде в четвъртък тя пусна статус във Фейсбук, че не иска да ходи при баща си.

 

„Нямам желание да се прибера в къщи, това е единственото място където не искам да ходя“, написа обявената за издирване от 2 март ученичка. Тинейджърката не искала доброволно да се върне при баща си Николай, с който била в конфликт. Майката на детето е починала преди няколко години.“Не знаете какво е да ви тормозят в къщи ежедневно без причина. Да ви заключват, да не ви дават да излезете“, написа момичето преди да отиде в Районото.

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев