Община Сливен

След 3 години от БСП – Сливен се сещат да „активират“ своята критика към управляващите. Гагаузов ли ще говори за подмяна на вота?

.........................................................
20.03.2019 / 11:23

Три години след местните избори, от БСП – Сливен се сетиха за „активират“ своята критика към управляващите – бе заявено на пресконференция.

Делибалтов, Милев, Дечев и др. заявиха пълно отрицание на сегашното управление. Предишният вот бил спечелен с манипулации и фалшификации.

Влезте в интернет и потърсете факти и доказателства в тази посока. За три години управление на кмета Радев и неговия екип, от БСП отправиха критика единствено към зам.-кмета Румен Иванов. По-точно Кольо Милев поиска оставката му, задето бил очернил неговото управление. През другото време ни вопъл, ни стон, и то от такива устати и безпардонни персони като Делибалтов, Ерменков и пр.

Скандалното и разрушително управление на Кольо Милев, довело общината до пълен фалит и загуба на милиони, днес е вече минало. БСП е обречена на пореден провал, каквито и манипулации да активира в оставащите месеци до вота. Звучат смехотворно опасенията на Асен Гагаузов за неговата евентуална подмяна. Защото тъкмо той навремето демонстрира как се правят подобни шашми, видно от скандален аудиозапис в „Седмица“.

БСП-Сливен демонстрира неголям политически и друг потенциал, за да бъде сериозен играч в предстоящата изборна надпревара. Червените нямат никакви шансове и в Котел, Твърдица и Нова Загора.

 

Георги Вл. Попов

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев