Община Сливен

Антон Тодоров с документи и факти за дамата с руски корен Елена Йончева

.........................................................
18.03.2019 / 09:35

Елена Йончева, която антибългарските социалисти избраха за водач на евролистата си - ето нейната история, разказана от Антон Тодоров:

- Дъщеря на резидента на ПГУ-ДС 1967-1972 г. в Брюксел, където е работил срещу НАТО и ЕИО под егидата на резидентурата на КГБ

- рускиня по майчина линия, цялото семейство на майка й са работили в режимни учреждения - дядото в репресивните служби, а другите в обслужващата система на ЦК на КПСС

- обвинена в пране на пари в особено големи размери

- получила шестцифрени суми от продажбата на рекламно време на БНТ на фирми с държавно участие в момент, когато е живеела с днешния си конкурент за водаческото място Станишев. Нима това не е конфликт на интереси?

- получила шестцифрена сума от офшорка, която е разкрита като част от офшорните схеми на Цветан Василев за източване на КТБ. Парите, които са получени във фирмата на Йончева и офшорката на Василев "Офроуд" са парите, на онези, които бяхте измамени от пирамидата КТБ.

Като едноличен управител на "Офроуд" е получавала сумата от 12 710 лева МЕСЕЧНА заплата!!!!!

Елена Милиончева притежва днес имущество за милиони /апартаменти, къщи, магазини, гори/, а Вие лапайте мухите!

"И да знаеш, Милке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Милке, какъв народ...", припомня Тодоров с ирония думите на големия български писател Димитър Талев.

 

Източник: „Фактор“

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев