Община Сливен

Кольо Милев отново кандидат за кмет на Сливен?... От ГЕРБ приели новината със задоволство

.........................................................
14.03.2019 / 10:44

Депутатът Кольо Милев „взривил“ бомба на пленум на местната БСП – съобщава сливенски сайт. Той обявил мерака си да се кандидатира отново за кмет на Сливен на местния вот наесен.

С тази си изява о.з генералът предизвикал бурна полемика сред участниците в дискусията, знак че доста от тях не го приемат. Преди време и лидерът на БСП Атанас Делибалтов изказа становище, че БСП се нуждае от ново лице и като възраст, и като визия.

В ГЕРБ обаче приели новината със задоволство. За тях Кольо Милев бил „идеалният“ конкурент на Стефан Радев, който със сигурност ще е техният кандидат. В „досието“ на генерала са многобройни факти и обстоятелства за нечистиви игри с големи финансови суми в сферата на сметосъбирането, сметоизвозването и пр. Преди време пък „Седмица“ публикува аудиозапис със скандалните му признания как е трупал „медец“ за сметка на войската.

Като кмет Кольо Милев вписа и друг „уникален“ факт в своята биография: настани се на шефския стол в Ловно-рибарското дружество в Сливен. Няма друг подобен прецедент кмет на областен град, а сега депутат да управлява такова дружество. Там липсва всякакъв контрол над финансовите авоари. Избухна конфликт между ЛРД-Сливен и други по-малки дружества, започнаха съдебни дела и прочие, но Кольо Милев си знае своето.

От Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва вече обявили, че ще подкрепят Милев, ако той бъде номиниран. За да стане кандидат за кмет обаче, Милев ще трябва да бъде избран от общинската конференция на социалистите…

 

„Седмица“

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев