Община Сливен

Председателят на ДПС – Сливен Джемал Идриз ще ръководи общинския предизборен щаб

------------------------------------
06.03.2019 / 15:23

Общинският председател на ДПС – Сливен Джемал Идриз ще ръководи и общинския предизборен щаб за евроизборите, това решиха на свое заседание членовете на ДПС в Община Сливен.

ДПС – Сливен проведе вчера разширено заседание за отчитане дейността на организацията и общите събрания на местните съвети, както и за подготовка за предстоящите евроизбори. В работата на заседанието участие взеха 9-та членове на общинското ръководство с председател Джемал Идриз, местните председатели и общински съветници от ДПС.

13 човека ще координират работата по време на евроизборите в община Сливен, съобщи в интервю за Радио Сливен Нет общинският лидер Джемал Идриз. „Зпознахме членовете на общинския съвет с решенията на ЦС на ДПС от 22 февруари, както и с изискванията за предлагане и номиниране на кандидати за ЕП“ , съобщи още Идриз. В предизборния щаб има представители на женската местна организация, както и на младите в ДПС – Сливен. Сред критериите за издигане на кандидати са лоялността към ценностите на либерализма, експертизата, отлично познаване на политиките на ЕС и програмите за тяхното изпълнение. Целта е нашите представители в следващия ЕП да са поне четирима, каза още Джемал Идриз.

След Котел, събранието в Сливен бе второ в областта, до 10 – ти март трябва да бъдат проведени такива събрания в Нова Загора и Твърдица. Срокът за номиниране по места е края на месеца.

Миналата седмица се проведе областно събрание, което реши председател на Областния предизборен щаб да е Мустафа Мустафов – областен председател на ДПС.

Упълномощихме ЦС и Председателя на ДПС да подредят и внесат листата на партията, информира още Джемал Идриз.

Припомняме, че след заседанието през февруари на Централния съвет на ДПС, лидерът Мустафа Карадайь посочи, че партията ще се яви самостоятелно на евроизборите.

 

Източник: Радио Сливен нет

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев