Община Сливен

ТЕЦ - Сливен въведе промоция за ползване на гореща вода

------------------------------------
27.02.2019 / 14:51

Към увеличаване на броя абонати, използващи услугата „битова гореща вода“, е насочен фокусът на работа на ръководството на „Топлофикация Сливен“ ЕАД, съобщиха за Дарик радио от дружеството

За да се осъществи целта през последните месеци е въведена промоция, съгласно която клиентите, използващи едновременно услугите топлинна енергия и битова гореща вода , получават допълнителни отстъпки.

Наскоро дружеството се сдоби и с нов директор в лицето на инж. Павлин Костов, който ни разясни, че сумата на отстъпката се определя в зависимост от изразходвания брой кубици битова гореща вода от конкретния абонат. Колкото повече вода е потребил клиентът, от толкова по-голяма отстъпка се възползва.

„През последния месец, осъществихме редица задълбочени анализи по най-различни показатели. Направихме съпоставка между месец януари 2018 година и месец януари 2019 година за броя домакинства, използващи услугата битова гореща вода. Цифрите сочат, че 150 броя домакинства повече ползват услугата в момента в сравнение със същия месец през миналата година. Смятаме, че това се дължи най-вече на предлаганата отстъпка при съвместяване на ползването на топлинна енергия и битова гореща вода. Голяма част от тези 150 клиента в миналото са използвали битова гореща вода и по някакви причини са спрели услугата и с въвеждането на новите промоционални условия, са се върнали отново към нея. Имаме и новоприсъединени сгради. Включени са 6 нови абонатни станции, сред които е филиал на Езикова гимназия в града“, коментира изпълнителният директор на „Топлофикация Сливен“ инж. Костов.

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев