Община Сливен

Полицейски акции в Нова Загора и Твърдица... Кражба от частен дом в с. Каменово

.........................................................
25.02.2019 / 10:53

Широкообхватен контрол по пътна безопасност и превенция над поведението на водачите и пешеходци при зимни условия, е осъществен в град Нова Загора на 22 февруари. За времето от 09,30 до 11,30 часа са проверени 51 автомобила и 54 лица. Констатирани са 12 нарушения за Закона за движение по пътищата. Съставени са 10 глоби с фиш и 2 акта за неплатени глоби, за което са отнети 2 свидетелства за управление на МПС.

 

Не са регистрирани престъпления на територията на РУ- Твърдица по време на специализирана операция по противодействие на конвенционалната престъпност в населените места, в които няма постоянно полицейско присъствие. За времето от 21 до 24 февруари полицейски служители са извършени обходи в малките населени места в общината. Проверявани са автомобили и превозни средства с животинска тяга на входните и изходните пътни участъци. Проверки за незаконен добив и превоз на дървесина. Извършени са посещения на самотноживеещи хора. Осъществен е контрол и проверки на лица от криминалния контингент. В хода на операцията са установени 35 нарушения за ЗБЛД, ЗДвП, Наредбата на общината.

 

Кражба на вещи и инструменти от частен имот в село Каменово разследват служители на РУ-Нова Загора. През нощта на 21 срещу 22 февруари неизвестен извършител е проникнал в имот, собственост на 59-годишен мъж, и е извършил кражба на акумулатор, инструменти и други вещи, собственост на заявителя. По случая е образувано досъдебно производство.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев