Община Сливен

Полицейска акция в Нова Загора... Домови кражби в Сливен и с. Градец

.........................................................
11.02.2019 / 11:29

Полицейска операция по пътна безопасност и нулева толерантност към нарушителите е проведена по метода „Широкообхватен контрол“ на 8 февруари от полицията в Нова Загора. За времето от 09,30 до 11,30 часа са проверени 67 лица и 63 автомобила. Констатирани са 28 нарушения на Закона за движение по пътищата. На нарушителите са съставени актове и фишове. Отнета е една шофьорска книжка за неплатени глоби. Най-честите нарушения са превишаване на скорост, нередовни документи и неизползване на обезопасителни колани.

 

Служители на РУ-Сливен работят по кражба от частен имот, заявена на 10 февруари. За времето от месец май миналата година неизвестен извършител е проникнал през незаключен прозорец в къща, собственост на 37-годишна жена, като е извършил кражба на покъщнина, бяла и черна техника. Щетата е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Криминалисти на РУ-Котел са задържали двама за домова кражба. След подаден сигнал на 8 февруари за извършена кражба на техника и покъщнина от жилище на 64-годишен мъж в село Градец са задържани криминално проявените А.Д.(21г.) и Л.Д.(26г.) от същото село. Предметите, обект на кражбата, са намерени и иззети. Двамата са задържани за 24 часа в РУ-Котел. По случая е образувано бързо производство.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев