Община Сливен

В Нова Загора се проведоха Общински ученически игри

------------------------------------
08.02.2019 / 12:24

Приключи Общинският етап на Ученическите игри за 2018-2019г. и вече са ясни победителите, които ще представят нашата община на Областното състезание. И тази година, проведените по график волейболни, баскетболни и футболни срещи, в които се включиха отбори от СУ “Христо Ботев”, СУ „Иван Вазов”, ОУ „Христо Смирненски” и ПГТТ “Атанас Димитров", предизвикаха много емоции и вълнения. Стартът на надпреварата на 16 януари дадоха младите волейболисти, които в продължение на 5 дни изиграха седем срещи. Победители и в трите възрастови групи - 5-7 клас момичета и момчета, 8-10 клас юноши и девойки и 11-12 клас юноши, са отборите на СУ „Христо Ботев”, които добиват правото да представят община Нова Загора на Областно ниво.

На 23 януари в салона на ПГТТ „Атанас Димитров“ се състоя баскетболната среща между отборите на СУ “Христо Ботев“ и ОУ “Христо Смирненски“ във възрастовата група 5 – 7 клас. След много емоции и вълнения, първото място завоюва отново отборът на СУ “Христо Ботев“.

На 7 февруари на Градския стадион се проведе и футболната среща от Общински етап на „Ученически игри 2018-2019 година“ . Един срещу друг застанаха отборите на юноши 11 – 12 клас на СУ “Христо Ботев и ПГТТ “Атанас Димитров”. С победа зарадваха своите привърженици състезателите от СУ“Христо Ботев”.

Всички участници в Общинският етап на Ученическите игри за 2018-2019г получиха награди, осигурени от Община Нова Загора: купи, грамоти и индивидуални отличия за най-добрите реализатори.

Община Нова Загора пожелава успех и достойно представяне на отборите в предстоящите срещи на Областно ниво.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев