Община Сливен

Полицейска операция по противодействие на наркоразпространението в Нова Загора... Досъдебно производство за кражба от частен дом

.........................................................
30.01.2019 / 09:43

Поредна операция по противодействие на наркоразпространението в Нова Загора. Полицейски служители са осъществили проверки и наблюдение в районите на учебните заведения за установяване на престъпления, свързани с употребата и разпространението на наркотици на територията на града. Проведени са срещи с ръководствата на училища и детски градини. Осъществен е контрол на лица, склонни към извършване на противоправни деяния. В хода на операцията са установени и санкционирани нарушения на Закона за движение по пътищата.

Операциите по линия „Наркотици“ на територията на РУ-Нова Загора продължават.

 

Новозагорски криминалисти работят по кражба от къща в новозагорския квартал „Шести“, заявена от 24-годишния собственик. За времето от средата на месец септември миналата година до 29 януари неизвестен извършител е проникнал в къщата и е извършил кражба на плазмен телевизор, газова готварска печка, газова бутилка, дрехи и други вещи. Нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев