Община Сливен

Полицията в Сливен с проверки в заведения, клубове и игрални зали

.........................................................
28.01.2019 / 12:11

Широкообхватен контрол за установяване на нарушения по Закона за движение по пътищата е осъществен в град Нова Загора. За времето от 09,30 до 11,30 часа на 25 януари са проверени 40 автомобила и 53 лица. Констатирани са 31 нарушения, за което са съставени 26 фиша и 13 акта, основно за неизползване на обезопасителни колани, неплатени глоби и неспазване на ограничението на скоростта. Съставени са 18 електронни фиша. Извършени са още проверки на ученически автобуси и превозни средства с животинска тяга.

 

Проверки в заведения, клубове и игрални зали са извършени на територията на ОДМВР-Сливен. За времето от 00,00 до 04,00 часа на 26 януари на територията на районни управления Сливен, Нова Загора и Твърдица се проведе специализирана операция по недопускане на нарушения на обществения ред и извършването на престъпления в районите на питейните и увеселителни заведения, дискотеки, зали за хазартни игри, клубове и други обекти с развлекателна дейност и места с групови събирания. Проверени са 126 лица и 34 автомобила. Установени са 3 непълнолетни в заведения в град Сливен, на родителите са съставени актове по Закона за закрила на детето. Констатирани за 10 нарушения на Наредбата на общината, Закона за българските лични документи и Закона за движение по пътищата, основно за неправилно паркиране в районите на заведения.

Операциите и проверките в нощните заведения на територията на ОДМВР-Сливен по опазване на обществения ред и противодействие на разпространението на наркотични вещества продължават.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев