Община Сливен

Ученици с добри дела в навечерието на Коледа и Нова година

------------------------------------
22.12.2018 / 10:49

Ученици от ОУ "Елисавета Багряна" отвориха сърцата си за добри дела в навечерието на най-светлите и обичани празници - Коледа и Нова година.

Те направиха така, че всички учители и техните родители да се гордеят с тях. Благотворителността им ни дава повод да посрещнем празниците с усмивки, радост, топлина в сърцата и надежда, че доброто съществува.

Коледа отправи послание към нас хората, което ни напомня, че трябва да създаваме добри дела, за да се чувстваме удовлетворени и спокойни. Това е празникът на мечтите и желанията, на мира и надеждата за ново по-добро начало. Всички искаме светът да е различен, копнеем за вълшебства и за чудеса.

По инициатива на ученическия съвет при ОУ „Елисавета Багряна” и БЧК-Сливен бяха организирани две благотворителни кампании - „ Деца помагат на деца” и „Милосърдие”. Благодарение на добрите сърца на нашите ученици и техните семейства, бяха дарени над 200 пакета на деца в нужда -ученически пособия, тоалетни принадлежности, продукти и дрехи.

Нека Новата година ни донесе повече успехи и да сбъдне повече желания! Да си пожелаем следващата 2019 година да е по-добра и успешна!

Пожелаваме на Вас и на семействата Ви много здраве и благополучие!

Весели празници!

Още снимки от новината

------------------------------------
------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2021 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев