Община Сливен

Деца на загинали полицаи от Сливен получиха подаръци от Националната благотворителна кампния на МВР

------------------------------------
21.12.2018 / 14:35

„За 15-а поредна година отдаваме почит към нашите колеги, загинали или пострадали при изпълнение на служебните си задължения. Полицейската професия е отговорна и изпълнена с рискове. Нашите семейства са тези, които ни подкрепят и на които липсваме най-много докато изпълняваме нашия дълг. Затова за мен е чест да подкрепя децата на нашите колеги, отдали живота си в служба на обществото. Искрено се надявам , че благотворителната инициатива на МВР ще направи празника по-щастлив.” С тези думи старши комисар Димитър Величков се обърна към децата на загинали служители на ОДМВР-Сливен. Той прие днес в кабинета си Вероника Колева и Станислав Донев, разговаря с тях и раздаде подаръци от Националната благотворителна кампания. Децата получиха парични и предметни подаръци от „Технополис” и „Практикер” на стойност 750 лева и ваучери от „Билла-България” за 150 лева.

Средствата в кампанията се набират целогодишно по банков път, чрез номера 1866 и 0900 5 1866 за всички мобилни оператори и от служители на МВР, които отделят от заплатите си всеки месец сума за благотворителната инициатива.

 

Цената на краткото съобщение е 1 лв. (без ДДС), а на гласовото обаждане - 0.99 лв. /без ДДС/. Средства могат да се прeвеждат и по транзитна банкова сметка с IBAN: BG66BNBG96613100146501, BIC: BNBGBGSD, Българска Народна Банка, Централно управление.

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев