Община Сливен

Проведе се коледно тържество за децата на служителите в община Нова Загора

------------------------------------
21.12.2018 / 14:29

Всяка година децата на служителите в Общинска администрация – Нова Загора получават своите подаръци лично от Дядо Коледа и Снежанка на организираното специално за тях тържество.

На 21 декември, ръководството на Община Нова Загора отново бе поканило белобрадия старец и красивата му внучка в административната сграда, за да зарадва нетърпеливите, да получат своите подаръци, палавници. С блеснали очички от вълнение и огромни усмивки, малчуганите пяха и танцуваха заедно с джуджето, за да отключат всички ключалки на пълния с изненади чувал.

Сред много смях и аплодисменти, дочули повикалите го звънки гласчета край сияйната елха, пристигнаха добрият старец и миловидната Снежанка. За това, че са били послушни през цялата година те раздадоха на всички деца подаръци и лакомства. Преди да поемат към своите домове, а Дядо Коледа да продължи своето околосветско пътешествие, децата, заедно със своите родители и техния най-добър приятел - кмета на общината Николай Грозев, си пожелаха весели празници и си направиха снимка за спомен от отиващата си 2018 година.

Още снимки от новината

------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев