Община Сливен

Републиканските пътища в област Сливен са проходими при зимни условия, няма бедстващи хора

------------------------------------
19.12.2018 / 11:02

Пътищата от републиканската мрежа в област Сливен са проходими при зимни условия, съобщиха от областната администрация. По данни на Областното пътно управление, в община Котел е натрупана снежна покривка с дебелина 5-7 см, валежът продължава. Снегът в община Твърдица е до 3 см. Пътищата в планинските райони са заснежени и обработени. Настилката на автомагистрала "Тракия" е мокра, видимостта е добра, не са наложени ограничения заради зимната обстановка.

 

На територията на областта няма бедстващи или закъсали по пътищата хора, съобщиха от РД „Пожарна безопасност и защита на населението”. Регистриран е само един инцидент. На 18 декември е предизвикан пожар в коминното тяло на къща на ул.”Елисавета Багряна” в Сливен. Произшествието е ликвидирано своевременно. Изгорял е коминът, други материални щети не са причинени.

 

От община Котел информираха, че заради заледяване училищният автобус от с.Соколарци не е откарал учениците от селото на занятия в Котел. Проблемът е отстранен. Всички общински и републикански пътища са опесъчени.

 

Без ток са селищно образувание „Селището” в Сливен и село Голямо Чочовен. Екипи работят по авариите. В останалите населени места от областта има ток.

 
 

Copyright © 2008-2019 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев