Община Сливен

Иван Едрев от Сливен с престижна награда от конкурс във Велико Търново

.........................................................
18.12.2018 / 15:48

Четвъртото издание на конкурса “Звезден сблъсък” се проведе този уикенд в Голямата зала на Община Велико Търново.

В първия конкурсен ден търновската публика се наслади на вокалните изпълнения на таланти от цяла България, а вечерта в 19:00 часа се проведе и официалният Гала концерт, на който бяха обявени лауреатите в тазгодишното издание.

Иван Едрев ,от трета възрастова група ,е носителят на Гран При Вокал 2018 г. Той беше излъчен за победител с единодушно решение на журито на раздела с председател д-р. Нели Маринкова и членове Доц. Снежина Врангова ,и вокалният педагог Георги Янков.

Конкурсната програма в раздел танцово изкуство донесе много призови места на търновските школи Ун бесо, Танцово студио “Динамик” и Балет “ Тиерра”- Варна. Специална награда на журито в раздел танцово изкуство, с председател Савина Ганчева, получи хореографката Полина Кинова от Школа “Ун бесо” за хореографията на танца “Валс”- изпълнен от Стефани Такова.

Форумът бе закрит от директора на конкурса Петя Василева, която се обърна за финал с благодарствени думи за подкрепата на община Велико Търново и кмета на града инж. д-р Даниел Панов.

 

Източник: Дарик

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев