Община Сливен

Поздрав на кмета на Нова Загора Николай Грозев послучай Никулден

.........................................................
06.12.2018 / 09:19

Уважаеми съграждани, скъпи именници,

Приемете моите най-сърдечни поздравления по случай 6 декември - Деня на Свети Николай-Чудотворец, покровител на рибарите, моряците, пътешествениците и банкерите.

Никулден е повод да изявим най-доброто, най-светлото от себе си, да отворим сърцата си за позитивното, което ни обединява, а и ни прави по-силни! През целия си живот Св.Николай е бил образец за добродетелност, човеколюбие и скромност. Прославил се със своята всепоглъщаща доброта, той не преставал да помага на страдащите, да защитава невинните, да укрепява слабите със словото на истината и вярата. Нека следваме посланията на празника. Нека през идващите празнични дни и през цялата следваща година да бъдем задружни, да си помагаме, да се грижим за града си, за да сме горди с него и Нова Загора да се превърне в място с дух и бъдеще. Вярвам,че все повече надежди ще се сбъдват в този град.

Пожелавам на всички свои съграждани най-безценните неща - здраве, щастие и късмет. Нека благословията на светеца-закрилник споходи всеки дом и Ви донесе светли и хубави дни. Нека дружно се помолим да ни закриля, да ни сочи верния път и да ни води напред!

Бъдете живи и здрави и нека Св. Николай всеки ден да Ви благославя! Весел празник!

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев