Община Сливен

Редиците на протестиращите в Сливен оредяха, повече тикви, отколкото недоволни имаше на площада

------------------------------------
01.12.2018 / 15:00

Редиците на протестиращите в Сливен вечерта на 30 ноември съвсем оредяха. На площад „Хаджи Димитър “ имаше повече тикви, облепени с лица на министри, отколкото недоволни от системата на управление на страната. Въпреки студеното време 10-тина протестиращи отново излязоха, за да заявят своето несъгласие с положението у нас в момента и за пореден път те поискаха оставката на правителството и премиера.

Събралите се на площада подредиха своеборазна арт инсталация с тикви върху, които бяха поставени снимки на министри и сложиха кръст с надпис „Последно сбогом ГЕРБ“. Протестиращите заявиха, че по-късно ще пренесат творенията си и ще ги оставят пред централния офис на ГЕРБ в града.

За неделя отново е планиран протест на „Един народ срещу системата“ Сливен, но по предварителни данни този път няма да има блокиране на пътища, съобщи Димитър Кикьов началник на РУ Сливен.

По думите му, в заявлението за протеста се посочва още, че недоволстващите ще се съберат на пл. „Хаджи Димитър“ от 11.00 часа.

След това протестиращите ще преминат по пешеходната зона до кръстовището на „Розова градина“ и ще се върнат обратно при автомобилите си на площада.

От там ще потегли автошествие, което ще мине през града и ще завърши към 14.00 ч. на Дамарския мост, допълни той.

 

Източник: "Сливен пост"

Още снимки от новината

------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев