Община Сливен

Днес се проведе 48-мо заседание на Общински съвет - Нова Загора

------------------------------------
29.11.2018 / 15:16

На 29 ноември се проведе Четиридесет и осмото редовно заседание на местните парламентаристи. Сесията бе открита и ръководена от зам.-председателя на Общинския съвет – Нова Загора Нейчо Минчев. В първоначалния Дневен ред от 14 точки, бяха включени и допълнителни 3. В хода на заседанието, с пълно единодушие бяха приети: Предложение за промяна в Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Нова Заора; Предложение за дейността на читалищата в община Нова Загора и Програма за развитие на читалищната дейност в община Нова Загора за 2019 г. и Предложение за одобряване на вътрешни компенсирани промени по бюджета на Община Нова Загора за 2018 г. Местният парламент прие и Предложение за приемане на базисни цени за отдаване под наем на празни места, общинска собственост за поставяне на временни гаражни клетки.

Бе разгледано и прието Предложение за определяне на допълнителен срок за внасяне на оферти за участие в публично оповестен конкурс на един етап за продажба на 56 674 дружествени дяла с номинална стойност по 10 лева на всеки, представляващи 100% от капитала на МБАЛ „Света Петка Българска“ ЕООД, гр. Нова Загора. Съгласно чл. 35в, ал. 2 от Наредбата за търгове и конкурси, когато в срока за депозиране на оферта постъпи само една такава или не постъпи, органът по приватизация – Общински съвет – Нова Загора, може със свое решение да определи допълнителен срок за депозиране на предложения.

След изчерпване на точките и дадената възможност за питания, обръщения и декларации, зам.-председателят на Общински съвет Нейчо Минчев, закри заседанието.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев