Община Сливен

Кметът на Нова Загора Николай Грозев се срещна с малчуганите от Детска градина "Слънчице"

------------------------------------
26.10.2018 / 15:23

На 25 октомври, в рамките на инициативата „Национална седмица на четенето”, кметът на община Нова Загора Николай Грозев се срещна с палавниците от Детска градина „Слънчице”. Малките „слънца” му поднесоха сладка питка за „добре дошъл” и го приветстваха с любов в сърцата, усмивки на лицата и с песен на уста.

След изпълнената с гордост и много настроение „Песен за Нова Загора” децата се впуснаха в едно шеметно приключение от приказки, народни песни, стихотворения и споделени радости.

Г-н Грозев имаше удоволствието да връчи заслужени награди за възпитаниците на детската градина, победители в проведените конкурси „Най-добър разказвач” и „Най-добра илюстрация към любима приказка”.

Почетна грамота за най-добър разказвач получи Изабел Георгиева. Третото място бе присъдено на Силвана Петрова, а второто – на Сиана Пенчева. Най-добрият разказвач в ДГ „Слънчице” е Стефан Славов. В конкурса за най-добра илюстрация към приказка бяха отличени: Ива Николова - трето място, Марин Атанасов - второ място и Николай Жеков – първо място. Всички деца получиха от г-н Грозев, не само своите грамоти, но и сърдечен поздрав и похвала.

„Благодаря за поканата да бъда днес сред Вас, мили деца. Признателен съм Ви, че ме направихте част от Вашия празник и ме заредихте с оптимизъм. Вие сте най-чистите същества и ни подарявате не просто смисъл за утре, Вие ни дарявате с бъдеще. Желая Ви да сте здрави, да Ви виждаме усмихнати, весели и четящи и да сбъдвате мечтите си!” - каза кметът Николай Грозев на сбогуване с малчуганите.

 

 

 

Още снимки от новината

------------------------------------
------------------------------------
------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев