Община Сливен

Поздравление от Янко Янков послучай празника на Сливен - Димитровден

------------------------------------
25.10.2018 / 20:05

Уважаеми съграждани,

Приемете искрените ми поздрави във връзка с празника на Сливен и деня, в който почитаме Свети Димитър!

Историята на родния ни край датира от древни времена. Нашите предци – родолюбци, възрожденци, предприемачи - са дали много за развитието на България. Нека продължим с почит и признание стореното от тях, да го развием в условията на новото време и да продължим гордо напред! Заедно!

За да може жителите на Сливен да го направим, са нужни мъдри управленски решения, далеч от задкулисие, лични интереси и непрозрачни решения или тясната партийна обвързаност.

Пожелавам на сегашните ръководители на града съзидателност, да уважават опита на предшествениците си, да не забравят постигнатото от тях и да не пренебрегват предизвикателствата днес. Успешно да използват всяка възможност за развитие на общината. Смелост и честност за обществена полза!

Живеем в трудно време. Всеки има своята кауза. Като бивш кмет на Сливен съм убеден, че от малкото, доброто на всеки, можем да направим голямото, общото добро за града и общината.

Вярвам, че сливенци ще останат верни на духа и традициите и ще съхранят за поколенията най-силните, достойни завети на нашите предшественици.

Пожелавам на всички здраве, семейно щастие и празнично настроение!

Двойно – за имениците!

Честит празник!

 

Янко Янков

 

Зам. – председател на ДПС​

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев