Община Сливен

В зала „Май“ тази вечер ще бъде представен том 3 на книгата „Опит за история на град Сливен“

.........................................................
15.10.2018 / 14:58

Представянето на том 3 на книгата на д-р Симеон Табаков „Опит за история на град Сливен“ ще се състои тази вечер в зала „Май“ от 17.30 часа. В него ще вземе участие професор Иван Русев и творческият колектив, работил върху книгата.

Преиздаването на том 3 е осъществено по проект на сдружение „Войводите на Сливен”, с финансовата подкрепа на Общински фонд „Култура” и спомоществователи.

 

Инициативата е подкрепена от фондация „Обществен дарителски фонд – Сливен”. Събитието е част от програмата на Община Сливен за Димитровден – празника на град Сливен.

 

Честванията продължават с тържествено отбелязване на 140-годишнината на Профилирана природо - математическа гимназия „Добри Чинтулов“.

 

В зала „Май“ утре от 17.30 часа ще бъде представен специалният брой на списание „Пламък“, посветен на 150 години първо театрално представление и 100 години професионален театър. Отпечатването на броя се извършва с подкрепата на Общински фонд „Култура“.

 

В галерия „Май“ на 17 октомври, сряда ще се проведе откриване на изложба – конкурс под надслов „От поезия към живопис“. Събитието ще започне в 18 часа.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев