Община Сливен

Веселин Маринов и сестри Диневи в грандиозен спектакъл послучай празника на Нова Загора - Петковден

.........................................................
15.10.2018 / 09:38

Изключително емоционален и стилен спектакъл поднесе Веселин Маринов на новозагорската публика по случай празника на града 14 октомври, Петковден. Обичаният от всички изпълнител и друг път е бил част от богатата и разнообразна културна програма по повод дните на Нова Загора, но който може го може. В 18.30 ч., централната градска част, пред площадката на НЧ „Диньо П. Сивков-1870“, се изпълни с нетърпеливите почитатели на изпълнителят на най-любовните песни в българската естрада.

С 34 години професионална дейност зад гърба си, певецът може да се похвали с невероятен репертоар от шлагерни песни. Затова и тази година спектакълът, който Веселин Маринов поднесе на своите почитатели с блестящите си изпълнения беше изключително богат.

Концертът беше грандиозен – стотици хора, публика пееща с него, мечта за всеки изпълнител. Визуалните ефекти, светлините и изключителния балет допълниха впечатляващото шоу и заредиха публиката с настроение и положителни емоции. Повече от час Веселин Маринов безрезервно се раздаваше на своите почитатели и превърна вечерта в истински, уникален празник на българската музика и песен. В края на своя концерт обичаният от всички поп изпълнител получи стилен букет с цветя от ръководството на Община Нова Загора с благодарности за невероятното изживяване, което подари на празнуващите.

Песните на Веселин Маринов нажежиха атмосферата и ентусиазираха публиката за следващите изпълнители. Две сестри, два славея, дъщери на слънчева Тракия, Миглена и Диляна Диневи, поздравиха присъстващите с пъстра китка от народни песни, а жители и гости не чакаха втора покана и извиха темпераментно хоро в ритъма на музиката.

Репертоарът на сестри Диневи включваше песни от фолклорната съкровищница на Тракия, Странджа, Македония, както и голям брой авторски песни.

Изпълненията доставиха истинско удоволствие и неподправена радост на почитателите на българската народна музика. В края на вечерта сладкогласните певици получиха красиви букети цветя, поднесени от заместник-кмета Ивайло Енев, със сърдечните благодарности на градоначалника Николай Грозев и неговия екип, за грандиозния спектакъл, който отпусна душите и развесели сърцата на новозагорци и техните гости. Кулминацията на празника, радост за малки и големи, бяха уникалните блестящи илюминации в помръкналото небе, които доставиха изключителна наслада на празнуващите и оставиха траен спомен в сърцата им.

 

 

Още снимки от новината

.........................................................
.........................................................

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев