Община Сливен

Пламен Крумов бе преизбран за лидер на СДС в Сливен

------------------------------------
01.10.2018 / 10:02

Делегатите на Общинската конференция преизбраха единодушно на поста председател да остане общинския съветник в ОбС Сливен – Пламен Крумов, който е съветник в местния парламент.

За негови заместници бяха избрани бившия общински лидер на СДС в града д-р Тодор Ганчев, Виолета Бинева, Пламен Маринов и Ангел Стефанов. За секретар беше избран Илиян Илчев.

„Много се радвам, че тук сме се събрали толкова много хора, които искат да работят за промяната и по-доброто бъдеще на Сливен.“, каза Пламен Крумов.

Д-р Тодор Ганчев пък заяви, че е много щастлив от присъствието на толкова много млади хора. „Помня как в началото на демокрацията в СДС бяхме предимно млади хора. Надявам се, че същата тази енергия и сега ще вдигне СДС на крака. Ще ви кажа само, че СДС Сливен оцеля през всички тези години именно заради младите хора.“, допълни новоизбраният заместник общински председател.

Делегатите на конференцията номинираха за представител в НИС на СДС от Югоизточен регион младежкия лидер Дончо Златев. Той от своя страна благодари за подкрепата и гласуваното доверие. „Присъствието на бившия и новия лидер на СДС в Сливен доказва, че партията е единна и ще работи за още по-добър резултат на местните избори“, каза Златев, който е и член на Националния съвет на СДС.

Гости на събранието бяха и представители на общинските структури от областта. "Сл. инфо"

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев