Община Сливен

Новозагорското село Полско Пъдарево отбеляза своя празник

.........................................................
28.09.2018 / 09:20

На 27 септември своя празник отбеляза новозагорското село Полско Пъдарево. Гости на усмихнатите и гостоприемни пъдаревци бяха кметът Николай Грозев, заместник-кметовете Маргарит Тодоров и Светла Стоянова и председателят на Общински съвет - Нова Загора Георги Николов.

Ръководството на Община Нова Загора беше посрещнато от кмета на селото Диньо Димитров, който се обърна към тях и жителите на селото, за да им благодари, че са винаги заедно – и в делник, и в празник. Своя специален поздрав към пъдаревци отправи и градоначалникът Николай Грозев.

Г-н Грозев използва щастливия повод да изрази своята увереност, че през годините Полско Пъдарево ще продължава да се развива и пожела на всички негови жители здраве, щастие, успех във всяко начинание и стремеж да пазят българското.

"За втора поредна година съм на обновения площад на село Полско Пъдарево. За втора поредна година виждам толкова усмихнати хора, които ми доказват, че Полско Пъдарево е било, е и ще бъде. Радвам се, че се веселим заедно, така, както работим заедно за обновяването на малките населени места от община Нова Загора.” - допълни градоначалникът.

Празникът продължи с изпълнения на формация „Димитров” и талантливите Василена Георгиева, Дария Господинова и Мирена Йорданова. Достоен завършек на тържеството беше и сияйната заря, която освети небето над празнуващите.

Още снимки от новината

.........................................................

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев