Община Сливен

Съставени актове, фишове и досъдебни производства при полицейски акции в Сливен и Твърдица

------------------------------------
26.09.2018 / 11:27

127 превозни средства и 300 лица са проверени в хода на специализирана операция по опазване на обществения ред и селскостопанското имущество на територията на РУ-Сливен. Служители на участък „Петолъчка“ съвместно с Зонално жандармерийско управление-Бургас, за времето от 22 до 24 септември, са извършили обходи на селата Калояново, Глушник, Сотиря, Тополчане, Камен, Горно Александрово, Драгоданово, Блатец и Желю войвода. По време на операцията са констатирани 38 нарушения на Закона за движение по пътищата, Закона за българските лични документи, Наредбата за обществения ред на територията на община Сливен и други. Съставени са 10 акта, 28 фиша, 5 протокола за предупреждение по Закона за МВР, иззета е една музикална уредба за нарушаване на тишината в село Тополчане .

Операциите за превенция и противодействие на конвенционалната престъпност в малките и отдалечени населени места и опазване на селскостопанското имущество на територията на РУ-Сливен продължават.

 

Твърдица: Три бързи производства за образуване в РУ-Твърдица по време на специализирана операция по безопасност на движението, проведена на 25 и 26 септември. В град Твърдица, около 00,30 часа, на 26-ти полицейски екип спира за проверка лек автомобил „Форд Транзит“, управляван от П.В. на 39 години от село Сборище. При проверката за употреба на алкохол той е показал положителна проба 1,83 промила. На 25-ти в град Шивачево са установени в движение два мотопеда, които не са регистрирани по надлежния ред.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев