Община Сливен

Отстранени са падналите дървета и пречупени клони на територията на града

-----
25.09.2018 / 15:29

Още преди обед са отстранени падналите дървета и пречупени клони на територията на града по бул. „Христо Ботев", улиците „Александър Екзарх", „Никола Фурнаджиев, „Бургаско шосе", до Военна болница между блок 55 и 56, блок 11в кв. „Дружба", ул. „Зора" в кв. „Речица". Кметовете на населените места ликвидират нанесените поражения със собствени усилия и средства.

 

Експертите приключиха огледите по населените места за нанесените щети от проявилия се ураганен вятър през последното денонощие.

 

Със заповед на кмета е разпоредено да се възложат неотложните аварийно-възстановителни работи по увредените покриви и разрушените елементи от тях.

 

Продължават дейностите за минимизиране риска от пожара в ТЕЦ – Сливен. Работниците от топлофикационното дружество, взели участие в овладяването на пожара, съвместно с органите на РС ПБЗН, продължават работата по ликвидиране на пожара, съвместно с дружества от разчета на общинския план за защита при бедствие за оказване необходимата помощ по потушаване на пожара. Няма никаква опасност за населението, вследствие възникналия пожар.

 

Възстановено е електрозахранването навсякъде в общината.

 

Въпреки нормализираната обстановка, при получаване на сигнали се реагира незабавно.

Още снимки от новината

-------
-------
----
-----
-==

 

 
 

Copyright © 2008-2021 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев