Община Сливен

Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще посети ОУ „Св. Св. Кирил и Методий" в сливенския квартал "Речица"

-----
20.09.2018 / 15:13

Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще посети ОУ „Св. Св. Кирил и Методий" в сливенския квартал "Речица".

По време на своето посещение министърът ще открие новата спортна площадка по „Петанк", кабинет по астрономия – планетариум и игротека за І клас.

Обновените и реновирани кабинети с интерактивни и дидактични пособия и материали ще донесат нови знания и забавни игри на всички ученици. Надяваме се новопостроената площадка да привлече родителската общност към живота в училище.

Благодарение на спомоществователи – Петър Георгиев и Албена Костова – IBN ООД кабинетите са оборудвани с макети, конструктори, модели и табла на Слънчевата система и Космоса, телескопи и мултимедийни проектори на звездното небе, както и разнообразни играчки и спортни пособия в игротеката.

Новите придобивки дават разнообразни възможности за игри и практическо приложение на знанията и допринасят училището да се превърне в още по-любимо и желано място за всички.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев