Община Сливен

Павлина Михалева представя в Сливен енергийни практики и мануална техника

.........................................................
20.09.2018 / 09:21

В Библиотека „Зора” гостува Павлина Михалева, която ще проведе отворена среща- разговор, на която ще можете да се запознаете с различни енергийни практики – полезни в ежедневието, както и с мануалната техника Боуен. Срещата ще се състои на 26 септември от 17.30 часа, съобщиха от библиотеката.

Освен теоретичната част, в срещата ще има демонстрация на Боуен техниката.

Все повече хора са достигнали до заключението, че е по-добре да живееш здравословно и пълноценно, отколкото да чакаш да се разболееш и след това да търсиш начин да възстановиш здравето си. Много по-лесно и приятно е да предотвратиш заболяването, от колкото да го излекуваш. На този факт се дължи и бумът на търсенето и предлагането на чисти храни, хранителни добавки, откриването на фитнес зали и йога студиа, холистични центрове за добиване на здравословни знания и полезни навици. В холистичния си център Павлина Михалева предлага Боуен терапия- подобна на точков масаж, класически и релаксиращи масажи, йога на смеха, медитации, енергийни масажи с Рейки, курсове по Рейки. Тук, по време на срещите, хората могат да усвоят различни, полезни двигателни умения, техники за енергийно поддържане и други.

Събитието се осъществява с подкрепата на Фондация „Глобални библиотеки – България” в рамките на конкурс „Библиотеката – активен участник в обществения живот”, в изпълнение на договор РД11-00-338/20.12.2017 г. на Министерство на културата.

 

Източник: "Фокус"

сн. "Сл. инфо"

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев