Община Сливен

Поздрав на кмета на община Нова Загора Николай Грозев по повод Първия учебен ден

-----
17.09.2018 / 10:05

Скъпи ученици, уважаеми учители и родители,

Приемете моите най–сърдечни поздрави по случай Първия учебен ден - началото на новата учебна година. Ден, в който нашите деца оставят с малко тъга още едно неповторимо лято в царството на спомените и с трепет пристъпват прага на родното училище, поемайки по най-ценния път - на духа и знанието.

Скъпи първокласници, днес започвате едно вълнуващо приключение в света на буквите и науката. Бъдете старателни, ученолюбиви и уверени, защото усвоените уроци ще Ви изведат на по-широк и по-хубав път. И не забравяйте, всички най-велики хора са започнали своето развитие от първи клас.

Мили ученици,

Училището е своеобразна работилница за хора и от това, което успеете да вземете от него ще се определи като какъв човек ще израснете, какво ще съумеете да съградите в живота си. Вярвайте в своите сили и знайте, препятствията са много, но преодолими. Бъдете дръзки, упорити, предприемчиви и уверени млади хора, за да реализирате най-смелите си мечти.

Уважаеми учители и родители,

Вие сте не само знаещите, а тези, които откриват хиляди тайни пред нашето бъдеще, които спират хиляди сълзи, които са съветник и съдник. Вие изграждате с любов и истина, за да трае изграденото вечно. Пожелавам Ви вдъхновение, целеустременост и ентусиазъм, за да разпръсквате светлината на знанието около себе си и да пазите богатството на българската нация – нашите деца.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев