Община Сливен

Два проекта на Община Твърдица могат да се обсъждат до края на месеца

-------
07.09.2018 / 15:23

Проект на Наредба за изменение на Наредбата за упражняване правата на собственик на Община Твърдица върху капитала на търговските дружества е изготвен в Община Твърдица. Проектът е публикуван на сайта на общината.

Всички заинтересовани лица могат да подадат предложения и становища в срок до 30 дни от публикуване на настоящето съобщение в информационния център на общината или на e-mail: oba_tv@abv.bg; oba_tv@mail.bg.

Изработен е проект за изменение на Подробен устройствен план/ПУП/ план за застрояване и регулация за УПИ XVІ 1923 кв.90 по плана на гр.Твърдица, ПИ с идентификатор 72165.506.1923 по КККР на гр.Твърдица в който се променя предназначението на имота от Предимно производствена в Смесена зона за обществено – обслужващи и прозводствени дейности.

Изработеният проект е на разположение всеки работен ден в стая № 21, ет.3 в сградата на Община Твърдица, пл.”Свобода”№1.

На основание чл.128, ал.5 от ЗУТ заинтересованите лица могат да направят писмени възражения по проекта в 14-дневен срок от настоящото съобщение до общинска администрация Твърдица.

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев