Община Сливен

Краен срок за подаване на документи за пожарникари, водачи на специални автомобили и спасители в РДПБЗН-Сливен

-----
28.08.2018 / 13:52

Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Сливен напомня, че на 31 август изтича срока за подаване на документи за участие в конкурс за назначаване на вакантни длъжности за пожарникари, водачи на специални автомобили и спасители.

РДПБЗН-Сливен уточнява, че за длъжността водач на специален автомобил ІІ - І степен, той и пожарникар (водач на подемно-транспортни машини) се търсят кандидати с правоспособност за работа с подемно-транспортни машини /кранисти/.

РЕГИОНАЛНА ДИРЕКЦИЯ „ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ И ЗАЩИТА НА НАСЕЛЕНИЕТО” – СЛИВЕН обявява конкурс за вакантни младши изпълнителски длъжности:

- пожарникар - старши пожарникар - 1 (една) вакантна длъжност;

- водач на специален автомобил ІІ - І степен, той и пожарникар (водач на подемно-транспортни машини) - 1 (една) вакантна длъжност.

- водач на специален автомобил ІІ - І степен, той и пожарникар - 4 (четири) вакантни длъжности.

- водач на специален автомобил ІІ - І степен, той и пожарникар - 1 (една) вакантна длъжност.

На основание чл. 5, ал. 5 от Наредба № 8121з-344/25.07.2014 г. за назначаване на държавна служба в Министерството на вътрешните работи, за длъжността - водач на специален автомобил ІІ - І степен, той и пожарникар - 1 (една) вакантна длъжност, конкурсът да се проведе със служители на МВР по чл. 142, ал.1, т. 2 и 3 от ЗМВР.

Изисквания за заеманата длъжност и необходими документи може да намерите на електронната страница на МВР –Дирекция „Човешки ресурси”-Конкурси- Обявени конкурси за длъжности за държавни служители по чл.142, ал.1, т.1 от ЗМВР.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев