Община Сливен

Болярка Тенис къп 2018 ще се проведе на 1 и 2 септември

-----
28.08.2018 / 11:06

Oживена подготовка за тенис турнир Болярка Тенис къп 2018. На всички тенис бази в града на стоте войводи е горещо. Но причината не е времето, а наближаващият старт на 18-тото поредно издание на тенис турнира за любители Болярка Тенис къп 2018, което ще се проведе на 1-ви и 2-ри септември.

Трудно могат да се намерят свободни часове за ползване на корт до началото на турнира, защото сливенските участници усилено провеждат финалните си тренировки.

Записани са 160 участника, дълъг списък с резерви е в очакване някой да се откаже. Няма тенис клуб в страната, който да не е изпратил свой представител на турнира.

Както всяка година организаторът на турнира се е погрижил на тенис базите в града да бъдат дегустирани новите продукти на Перлата в короната. Записването за турнира е приключило и в момента се проверяват записаните участници, съобразно критериите в наредбата на турнира.

Ако сте се докоснали до магията на тениса, ако той е вашата страст заповядайте да наблюдавате мачовете от турнира. На 1-ви септември на тенис бази: ТК"Сливен-92", "АТП" /в градска градина/, и "Спорт Палас", когато ще се проведе груповата фаза на турнира, а на 2-ри септември схемата на елиминации ще е само на тенис база "Спорт Палас".

 

Източник: sliven-sport

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев