Община Сливен

Върнаха открадната селскостопанска продукция на мъж от Крушаре. Полицейска операция е проведена в Сливен, Нова Загора, Твърдица и Котел

-----
27.08.2018 / 10:27

Криминалисти на участък „Запад“ към РУ-Сливен върнаха открадната селскостопанска продукция на производител от село Крушаре. Сигналът е подаден сутринта на 23 август от собственика, който е заявил, че от частната му градина е извършена кражба на пъпеши и дини. След проведени незабавни издирвателни действия в края на деня са задържани криминално проявените Г.Д.(27г.) и В.Д.(20г.) от същото село. Те са хванати с откраднатата селскостопанска продукция. Иззети са общо 47 килограма. Двамата са задържани за 24 часа в РУ-Сливен. Образувано е досъдебно производство.

За времето от 24 до 26 август на територията на районните управления Сливен, Нова Загора, Твърдица и Котел е осъществена специализирана операция по противодействие на конвенционалната престъпност. Извършени са проверки на автомобили, превозни средства с животинска тяга, търговски обекти, места за съхранение на селскостопанска продукция и други обекти. Осъществен е контрол на лица, склонни към извършване на противоправни деяния.

В дните от 24 до 26 декември в ОДМВР-Сливен няма регистрирано престъпление срещу собствеността и имуществото на гражданите.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев