Община Сливен

Септември с много почивни дни и възможности за отдих с „Дорис“

-----
23.08.2018 / 15:55

Всяко пътешествие започва с първата крачка. Ако цяло лято отдихът е бил само мечта, но не и възможност за тази първа крачка, то септември идва с много по-изгодни оферти, прохладни романтични нощи и многобройни почивни дни – съчетание, на което е трудно да се устои. Както и на приятното усещане, че докато тенът на другите избледнява, то на нас тепърва предстои да се порадваме на плажа.

Многото почивни дни през септември са повод за планиране на екскурзии до близки и интересни дестинации, предлагани от съседните ни държави, които няма да натоварят нито бюджета, нито времето ни. Любопитни към всякакви кулинарни открития, българите все по-често избират да преживеят поне един ден от знаменитата сръбска Рощилияда, където вкусната скара, студената бира и доброто настроение са задължителни. Гръцките острови също са много гостоприемни преди есента. Почивка на остров Тасос по традиция е сред предпочитаните дестинации, тъй като предлага изгодни цени, а слънцето и водата са все още топли и мамещи.

Важен етап от планирането на отдиха е и избирането на туроператор с доказан професионализъм, на когото да доверим мечтата си за почивка и бъдещите си спомени. В сайта и офисите на „Дорис” подробната информация за интересните дестинации и добрите цени могат да ориентират всеки пътешественик накъде да поеме през септември.

Пътешествието е усещане за свобода, нови пространства, хора, емоции, а не дата в календара. Затова и септември, въпреки своето „р” в името, е идеалното време за плаж, за пътешествие по непознатите или малко познати забележителности на нашите съседи и за онези спомени, които ще ни топлят през дългите зимни месеци.

 
 

Copyright © 2008-2021 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев