Община Сливен

Продължават строителните дейности в Нова Загора

------------------------------------
07.08.2018 / 13:52

Продължава горещото строително лято в Нова Загора. След завършването на ремонтирания участък от ул. „Христо Ботев”, в края на месец юли започна и ремонт на задния двор на едно от знаковите училища в града - СУ „Христо Ботев”.

Работи се по отводняването на определена част от терена, като дейностите ще включват още полагането на бетонова настилка на около декар от задния двор, изграждане на ново баскетболно и волейболно игрище, открит фитнес с ударопоглъщаща каучукова настилка и ажурена триметрова ограда около новите спортни придобивки. Общината упражнява ежедневен контрол за регулиране на ремонтните дейности и за недопускане на нередности на обекта. Фирмата–изпълнител работи бързо и качествено, така че на първия учебен ден, СУ „Христо Ботев” ще посрещне своите възпитаници с новите си подобрения в областта на спорта и физическото възпитание.

„Няма учебно заведение в града, което да не сме отремонтирали, в съответствие със съвременните изисквания за учебно-възпитателния процес, но винаги може да се направи и още за повишаване качеството на обучение.” – каза кметът Николай Грозев.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев