Община Сливен

Продължава обновяването на Нова Загора по Оперативна програма „Региони в растеж”

------------------------------------
13.07.2018 / 14:31

В Нова Загора продължава изпълнението на Оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020. Вече са приключени строително-монтажните работи на жилищните сгради на ул. „Родопи” №2А и №2В, както и на улица „Васил Левски” №47 и №51. Санирани са и три обществени сгради, одобрени по проекта - Районно управление „Полиция“ – Нова Загора“, Професионална гимназия по селско стопанство и СУ „Иван Вазов“ – начален етап.

В процес на изпълнение са мерките за енергийна ефективност на жилищните сгради на улица „Васил Левски” №32, №36 и №46, на ул. „Родопи” №2Г и на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението”.

„ Използваме подходящите метеорологични условия за активни строително-монтажни дейности. Приключи обновяването на лаковото покритие на алеите в Градската градина. Благоустрояването на възловата улица „Христо Ботев” и шадраваните в централната градска част вече е в напреднал етап. Това е само началото на предвиденото за лятото на 2018 година.

Текат процедури за избор на изпълнители и за други мащабни инфраструктурни обекти, които ще бъдат стартирани. Продължаваме да изпълняваме поетите ангажименти, за да надградим постигнатото до тук и новозагорци да живеят в по-добра среда”, сподели кметът Николай Грозев.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев