Община Сливен

От днес пускат топлата вода на част от Сливен

----
09.07.2018 / 09:42

Ръководството на „Топлофикация Сливен” ЕАД, уведомява гражданите на гр. Сливен, че в 04.00 часа на 09.07.2018 год., започва разпалване на Енергиен котел ЕК1.Разпалването на котела продължава от 4 до 6 часа, след което при достигане на работните параметри, се включват пречиствателните съоръжения – електрофилтри (ЕФ) и инсталацията за очистване на димните газове (ГОИ). Дружеството спазва изискванията на издаденото от ИАОС комплексно разрешително.

От Топлофикация напомнят на всички пропуснали да заплатят своите фактури, че могат да извършат плащания на касите на „Български пощи” ЕАД, в „Информационния център” на дружеството на адрес бул. „Хаджи Димитър” 39, в „Топлофикация – Сливен” ЕАД, по банкова сметка, и чрез ePay (Ипей).

От ТЕЦ Сливен приканват, всички клиенти, които не са заплатили старите си суми на среща в „Информационния център” на дружеството на адрес бул. „Хаджи Димитър” 39 или в „Топлофикация – Сливен” ЕАД за намиране на взаимноизгоден начин, постигане на споразумение и възползване от предлаганите отстъпки.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев