Община Сливен

Младежки театър „Николай Бинев“ гостува в Сливен със спектакъла „Разделям двойки по домовете“

------------------------------------
04.07.2018 / 14:42

Младежки театър „Николай Бинев“ гостува днес, 4 юли, на сцената на Драматичен театър "Стефан Киров" в Сливен със спектакъла „Разделям двойки по домовете“.

Сливен е един от 16-те български града, в които гостува Младежки театър със спектакъла на режисьора проф. Здравко Митков, част от лятното турне на трупата, което стартира още през юни.

Пиесата за първи път се поставя в България, а нейният автор Тристан Птижирар е номиниран за награда „Молиер“ в категория „най-добър жив франкофонски автор“ през 2015.

В постановката добре познатият актьор, Михаил Билалов, влиза в интересна роля, обещаваща много положително настроение. Жанрът е романтична комедия. Участват още обичаните от публиката Искра Донова и Николай Луканов.

Ерик (Михаил Билалов), професионално се занимава с това да се разделя с нежните половинките на други мъже, които нямат смелостта да направят това сами, но сега е изправен пред една малко по-специфична ситуация... В поредния работен ден срещу него застава бившата му жена. Те се срещат отново след 7 години по необичаен начин и пред тях се отваря цяла палитра от спомени и чувства, от които техните персонажите се опитват да избягат.

С лек хумор и доза мистерия, постановката обещава едно истинско забавление над нещата от живота, такива каквито са за всеки един от нас.

Гледайте тази вечер, от 19.00 часа, в ДТ "Стефан Киров" в Сливен "Разделям двойки по домовете".

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев