Община Сливен

Младежки дом - Сливен е партньор по проект «Интерактивни обучения и подкрепа за повишаване на компетенциите за самостоятелна заетост»

----
26.06.2018 / 15:07

Младежки дом - Сливен е партньор по проект «Интерактивни обучения и подкрепа за повишаване на компетенциите за самостоятелна заетост» на Българска мениджмънт ассоциация по ОП «Развитие на човешките ресурси» 2014-2020 г.

 

Проектът има цел да подкрепи безработни лица до 29 г./включително учащи се/, неактивни лица /безработни и неучащи се/ и заети лица/работещи/, които имат желание да стартират собственна стопанска дейност чрез разработване и прилагане на по-цялостен, по-индивидуализиран и по-гъвкав подход посредством интерактивни обучения, индивидуални консултации и подкрепа за повишаване на компетенциите за самостоятелна заетост.

 

Основните дейности по проекта са:

 

1. Информационни дни и медийна кампания за информиране и мотивиране за самостоятелна стопанска дейност и предприемачество;

2. Предоставяне на специализирани обучения;

3. Предоставяне на допълнителни обучителни семинарии;

4. Предоставяне на консултантски услуги за подготовка на самостоятелна стопанска дейност.

 

В проекта очакваме да се включат младежи от гр. Сливен, които желаят информация и искат да станат предприемачи, но им липсва достатъчно мотивация и /или компетентности и капацитет да стартират своите стопански инициативи.

 

Информационният ден в гр. Сливен ще се проведе на 20.07. от 10.00 ч в зала «Май» на Община Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2021 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев