Община Сливен

Продължава изграждането на Мемориалния комплекс „Дом на доброто” в с. Коньово

------------------------------------
22.06.2018 / 14:59

Продължава изпълнението на строително-монтажните работи за изграждане на Мемориалния комплекс „Дом на доброто” на Пророка на народа Дядо Влайчо в родното му село Коньово.

Градежът започна през миналата година след като много хора отвориха сърцата си и подкрепиха инициативата на кмета на Община Нова Загора Николай Грозев. Вече приключват дейностите на етап „груб строеж”, предстои изравняването на терена и оформянето на околното пространство.

Всички ангажирани с проекта работят с професионализъм, ентусиазъм и всеотдайност под непрекъснатия контрол на градоначалника. „Признателен съм на всички дарители, които проявиха съпричастност и подкрепиха реализацията на идеята. Благодаря и на кмета и жителите на село Коньово, които помагат с техника и безплатен труд. Заедно с всички тях ще успеем да съградим мемориалния комплекс, за да увековечим делото на ясновидеца Дядо Влайчо.„, сподели кметът на общината Николай Грозев.

Акцията за набиране на средства продължава, като желаещите да подкрепят изграждането на монумента могат да направят това на следната банкова сметкa:

Алианц Банк България, клон Стара Загора, офис Нова Загора

BG47 BUIN 79038455777806

BIC:BUINBGSF

код за вид плащане – 445100

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев