Община Сливен

Асен Гагаузов: Възможно е кметове от БСП на малки села да преминат към ГЕРБ

----------
20.06.2018 / 18:26

Успешните и авторитетни кметове на социалистическата партия няма да се откажат в полза на друга политическа структура. Не така обаче, стоят нещата с кметовете на по-малките населени места. Така коментира изказването на заместник – председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, областният председател на БСП-Сливен Асен Гагаузов.

 

„Няма какво да се лъжем, в по-малките населени места натискът - и административен и семейно-битов, върху нашите кметове е голям“, заяви Асен Гагаузов. Затова той не изключи, някои от сегашните представители на левицата да сменят на изборите политическата си принадлежност.

 

„Не е невъзможно преминаването на действащи кметове на БСП към ГЕРБ на предстящите местни избори”, коментира още Гагузов.

 

За да осигурят безпроблемното протичане на евро и местните избори от левицата ще предприемат смяна на своите представители в секционните избирателни комисии. Новите членове ще бъдат по- компетентни и готови да отстояват своите и на партията си позиции. Ще се търси и партньорство с неправителствени организации, които наблюдават изборите у нас и в чужбина.

 

"Само така ще се гарантира безпроблемното и честно протичане на изборите", каза още Асен Гагаузов.

/ДАРИК Сливен/

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев